Vi bistår med å produsere eget malebilde til kunder fra tilsendte filer/foto. Vi bestiller opp slike bilder hver uke,  men siden disse bildene skal produseres enkeltvis vil leveringstiden være lengre enn de varene vi har på lager her i Norge.

Covid-19 situasjonen globalt medfører dessverre stor usikkerhet for leveringstiden fra leverandør.  Alt avhengig av utviklingen globalt, så kan en bestilling ta mange uker i påvente av ledig kapasitet på fly. Vær derfor oppmerksom på dette når du bestiller bilde, estimert leveringstid på bilder med eget motiv er 4-8 uker, men vi erfarer dessverre at det kan ta lengre tid. Når bildet ankommer oss blir det i løpet av 1-2 dager videresendt til kunden. 

Bildet blir produsert med den kvaliteten som filen/bildet har. Vi har dessverre ikke mulighet til å redigere bildet som sendes oss ut over å klippe det til i ønsket størrelse. Vær oppmerksom på at desto større bildestørrelse, desto bedre detaljeringsgrad blir det på bildet. Basert på tilsendt bildefil så lager vi et utkast, dette sendes deg for godkjennelse før vi setter det i produksjon.

Dette må du gjøre:

1. Bestill denne varen i nettbutikken, betal som vanlig (bestiller du flere varer samtidig blir disse stående i påvente av at ditt private bilde kommer).
    Hvis du ønsker andre varer tilsendt med en gang må du legge inn 2 bestillinger, vi må da dessverre belaste med 2 frakttillegg.
2. Send oss det bildet du vil ha laget på epost: post@hobbybua.no - skriv navn eller ordrenummer i eposten.
3. Pass på at bildet du sender oss, filen, er bildet som er tatt  med mobil eller kamera, ikke kopiert fra nett. Dette for å sikre god nok kvalitet på bildet.

Malepakken inneholder: lerret, maling og malekoster. Husk reglene for copyright av bilder, kunden er selv ansvarlig for at kravene til dette tilfredsstilles.

NB! Siden bildene er spesialbestilt med eget design, har vi ikke mulighet til å refundere disse varene med mindre det er vesentlige feil ved produkter i pakken. Bildekvaliteten kan vi dessverre ikke gi garanti for.