Vi bistår med produksjon av personlig korsstingsbilde etter foto fra kundene. Siden disse bildene bestilles enkeltvis så vil leveringstiden være lengre enn de varene vi har på lager. 

Covid-19 situasjonen globalt medfører dessverre stor usikkerhet for leveringstiden fra leverandør.  Alt avhengig av utviklingen globalt, så kan en bestilling ta mange uker i påvente av ledig kapasitet på fly. Vær derfor oppmerksom på dette når du bestiller bilde, estimert leveringstid på produkt med eget motiv er 4-8 uker, men vi erfarer dessverre at det kan ta lengre tid. Når varen ankommer oss blir det i løpet av 1-2 dager videresendt til kunden. 

Bildet blir produsert med den kvaliteten som filen/bildet har. Vi har ikke mulighet til å redigere bildet som sendes oss, men kan bistå med enkel klipping hvis ønskelig.

Korsstingspakken inneholder: broderistoff med trykt motiv, tråd, nål - det du trenger for å kunne brodere ditt bilde. Fremgangsmåten er som følger:
   - du broderer bildet etter påtrykt motiv, 3 tråder i nålen
   - når bildet er ferdig må arbeidet vaskes så mønsterfargen forsvinner
     (anbefaler at du bløter opp motivet, legger arbeidet vannrett, deretter skyller det fra frontsiden med lunkent, rennende vann slik at mønsterfargen renner av i bakkant       av motivet. Mønsterfargen slipper lett når den blir fuktig.
   - tørk så broderiet og stryk det lett fra baksiden

Dette må du gjøre:

- bestill ønsket størrelse i nettbutikken, betal som vanlig (bestiller du flere varer samtidig blir disse stående i påvente av at ditt private bilde kommer. Hvis du ønsker andre     varer tilsendt med en gang må du legge inn 2 bestillinger).
- send oss det bildet du vil ha laget på epost: post@hobbybua.no - skriv navn eller ordrenummer i eposten.
- pass på at bildet du sender oss, filen, er bilde som er tatt  med mobil eller kamera, ikke kopiert fra nett. Dette for å sikre god nok kvalitet på bildet.
- vi sender bildet til produksjon innen 1-2 dager

NB! Siden produktet er spesialbestilt med eget design, har vi ikke mulighet til å refundere disse varene med mindre det er vesentlige feil ved produkter i pakken. Bildekvaliteten kan vi dessverre ikke gi garanti for.