Vi opplever stor usikkerhet mht leveringstiden fra leverandør grunnet virusutbrudd, redusert flykapasitet mv. 

Vi har valgt å opprettholde muligheten for bestillinger med eget motiv, men kan ikke garantere eller estimere leveringstiden slik situasjonen er for øyeblikket. Vær derfor oppmerksom på dette når du bestiller bilde. Når bildet ankommer oss blir det i løpet av 1-2 dager videresendt til kunden. 

Vi bistår med å produsere eget perlebilde til kunder fra tilsendte filer/foto. Vi bestiller opp slike bilder hver uke,  men siden disse bildene skal produseres enkeltvis vil leveringstiden være lengre enn de varene vi har på lager her i Norge.

Bildet blir produsert med den kvaliteten som filen/bildet har. Vi har dessverre ikke mulighet til å redigere bildet som sendes oss. Vær oppmerksom på at desto større bildestørrelse, desto bedre detaljeringsgrad blir det på bildet. Desto større hovedmotivet er på bildet, desto flere detaljer kommer frem.

Dette må du gjøre:

1. Bestill denne varen i nettbutikken, betal som vanlig (bestiller du flere varer samtidig blir disse stående i påvente av at ditt private bilde kommer).
    Hvis du ønsker andre varer tilsendt med en gang må du legge inn 2 bestillinger, vi må da dessverre belaste med 2 frakttillegg.
2. Send oss det bildet du vil ha laget på epost: post@hobbybua.no - skriv navn eller ordrenummer i eposten.
3. Pass på at bildet du sender oss, filen, er bildet som er tatt  med mobil eller kamera, ikke kopiert fra nett. Dette for å sikre god nok kvalitet på bildet.


Bildepakken inneholder: bildet, perler, voks, brett og perlepinne (samme som øvrige sett). Husk reglene for copyright av bilder, kunden er selv ansvarlig for at kravene til dette tilfredsstilles.

NB! Siden bildene er spesialbestilt med eget design, har vi ikke mulighet til å refundere disse varene med mindre det er vesentlige feil ved produkter i pakken. Bildekvaliteten kan vi dessverre ikke gi garanti for.

lagt til handlevogn